Zakelijke bestellingen

Wilt u als bedrijf heerlijke, ambachtelijke oliebollen en/ of appelbeignets schenken aan uw personeel of relaties? Heeft u een eindejaarsreceptie, nieuwjaars(borrel) of een ander event en wilt u een extra gezellige sfeer creëren?

Neem contact met ons op en samen bespreken wij de wensen van uw bedrijf en zullen wij met passie onze producten vers aanleveren.

Neem contact op

Relatiegeschenk

Wij verzorgen voor u oliebollen en appelbeignets om te schenken aan uw relaties, eventueel voorzien van een persoonlijke boodschap. Uw relatiegeschenk kan eventueel aangevuld worden met een fles champagne.

Heeft u andere ideeën of wensen? Informeer naar de mogelijkheden. Wij leveren uw eindejaarsgeschenk op maat!

Neem contact op

Over Oliebollenbezorgen.nl

Ruim 12 jaar geleden zijn wij gestart met een oliebollenkraam in Zoetermeer. Wegens succes hebben we kort daarna een tweede oliebollenkraam geopend. De afgelopen 12 jaar hebben we veel geleerd en veel ervaring opgedaan met het bakken van onze overheerlijke producten voor onze vele, inmiddels trouwe klanten. Maar ook binnen de bedrijvensector worden onze dagverse producten steeds vaker besteld. Hierdoor hebben we onze capaciteit steeds kunnen verhogen en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een echte specialist als oliebollenbakker.

Onze producten worden dagelijks vers bereid en vele klanten komen jaarlijks weer terug om te smullen van onze oliebollen, appelbeignets en onze overheerlijke Spaanse churros. Dat maakt ons erg trots! Dit succes heeft ertoe geleid dat we 4  jaar geleden gestart zijn met een bezorgservice.

  • Elke dag vers bereid

  • Al jaren geliefd in de regio

  • Flexibele leveringen

  • Ook voor grote bestellingen

Deze bedrijven hebben al van onze kwaliteit genoten

Wilt u ook ambachtelijke oliebollen en/ of appelbeignets schenken aan uw personeel of relaties?

Bekijk hier de mogelijkheden

Vragen of specifieke wensen?

Aarzel niet om je vraag direct aan ons te stellen! Je kunt ons bellen mailen en whatsappen

WhatsApp je vraag